Az Ingatlankezelésben nélkülözhetetlen partner a Biohilfe 2005 Bt. Tegyen próbára minket. Minden, ami egy társasház zavartalan működéséhez kell, azt mi garantáljuk.

A Biohilfe 2005 Bt több mint egy évtizede nyújt professzionális szinten ingatlankezelői szolgáltatásokat társasházaknak. Az ingatlanok kezelése, üzemeltetése nagy szaktudást és felelősséget igénylő komplex feladatkör. Mit is várhatunk el egy igazán felkészült ingatlankezelő, ill. társasházkezelő cégtől?

Minden olyan kezelői tevékenységet, mely zökkenőmentesen biztosítja a társasház lakóinak gazdasági érdekei mellett a biztonsági, higiéniai és kényelmi szempontokat.

Társasházkezelő szolgáltatásunk többek közt magában foglalja a minden igényt kielégítő portaszolgálatot, a megbízható gondnoki tevékenységet, a kifogástalan takarítást. Ingatlankezelésünk hátterében az összes tevékenységünket érintő terület - klíma – fűtés – kazán - elektronika - magasan képzett szakemberei állnak a társasházak rendelkezésére a nap 24 órájában. Korrekt és gyors munkájukért természetesen garanciát vállalunk. Fejtörést okoznak a pályázatok? Nem tud eligazodni a társasházakra zúdított „kedvező” ajánlatok tengerében? Ez már nem az Ön gondja. A Biohilfe 2005 Bt vállalja a pályázatok magas szintű kezelését és lebonyolítását. Felelősséggel kiválasztja a társasház egyéni igényeinek a legmegfelelőbb és leggazdaságosabb lehetőséget.

A lakóközösség közös költségei az egekig tornyosulnak? A Biohilfe 2005 Bt kidolgozza a leggazdaságosabb energia felhasználást, ami jelentősen csökkenti a társasházak költségvetését.

Ha pénzt, időt és energiát szeretne megtakarítani, úgy válassza A Biohilfe 2005 Bt megbízható és szakszerű társasház és ingatlankezelő szolgáltatásait.

 

társasház