Társasház management felsőfokon

Szeretne végre egy olyan társasházban lakni, melynek ügyei gördülékenyen folynak, és nem kell állandóan az elmaradások, a trehány ügyintézés vagy az elhanyagolt állapot miatt bosszankodnia? Ehhez egy összeszedett, átgondolt és lelkiismeretes managementre van szüksége!

Mi azt is tudjuk, hogy hol talál ilyet: vegye igénybe sokoldalú szolgáltatásunkat és bízza profikra a társasház üzemeltetését!

Vegye le a terhet a lakóközösség válláról és bízza gondnoki szolgálatunkra a társasház üzemeltetését. Szolgáltatási körünk több területre is kiterjed, így gondoskodunk állandó portaszolgálatról, a felmerülő kisebb-nagyobb karbantartási feladatok intézéséről, de a pályázatokról és az energia managementről sem feledkezünk meg.

Mi tudjuk, hogyan kell egy társasház napi ügyeit úgy összefogni, hogy azzal a lakók érdekeit szolgáljuk és megkönnyítsük mindennapjaikat. Számos kiváló referenciánk bizonyítja, hogy értünk, ahhoz, amit csinálunk és irányításunk alatt a társasház élete és folyó ügyei biztos kezekbe kerülnek.

Keressen fel minket és vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Redőnyjavítás!                                          Gurtni csere!                                   Szalagparketta lerakás!

 

Szalagparketta lerakás

Cégünk rövid határidővel vállal szalagparketta lerakást diplomás szakoktató által.

Redőn javítás, gurtni csere

Rövid határidővel vállalunk redőny javítást, gurtni cserét...

Gondnoki szolgálat

Mint a neve is elárulja ez nem munka! Erre a hivatás szó is kevés! Csak olyan vállaljon ilyent aki tényleg szereti és minden csínját-bínját ismeri.

Társasházi porta szolgálat

Cégünk nagy rutinnal végzi több társasház portaszolgálati feladatait. Szeretjük az ezzel kapcsolatos feladatokat, mert igen sokrétűek.

Pályázatok kezelése

Ha fontos, hogy társasházukat profi üzemeltetők a lehető leggazdaságosabban kezeljék, akkor keresse pályáztatására szakosodott szolgáltatásunkat.

1 2 következő »