energiagazdálkodás A társasházak költségvetésének egyik legjelentősebb részét az energia költségek jelentik.

Cégünk jelentős tapasztalatokkal bír az energia megtakarítások különféle lehetőségeinek terén. Pontosan meg tudjuk határozni, milyen beruházásokra van szükség az energia megtakarítások érdekében és mindez mennyi idő alatt térül meg. Sok esetben nem is igényel jelentőseb, sőt semmilyen beruházást az energia megtakarítás! Egyszerűen különféle folyamatok racionalizálásával is megtakarítható 5-10% energia költség. Igény esetén ingyenesen felmérjük az Önök energia megtakarítással kapcsolatos lehetőségeit. Tájékoztatjuk Önöket, hogy társasházanként, és lakásonként milyen befektetéssel, mennyi energia (azaz költség) takarítható meg. Amennyiben igénylik a számadatok alapján szolgáltatásunkat vállalási díjunk ellenében megkapják részletes akció tervünket.

 

Adott esetben, ha kívánják javaslatot teszünk általunk garantált kivitelezőkre.

 

Energia management a gazdaságos társasházért

Egy társasház életének és mindennapi ügyeinek menedzselése bizony nem csak abból áll, hogy a portás egész nap vigyázza a bejáratot vagy a gondnok megjavítja a csöpögő csapokat. Ennél sokkal többet jelent egy társasház menedzselése, ha azt akarjuk, hogy minden gördülékenyen folyjon és a lakók érdekeit is szeretnénk szem előtt tartani.

Cégünk jól tudja ezt és gondnoki szolgáltatásai közé épp ezért építette be az energia managementet is. Manapság, amikor az egyre dráguló közüzemi árak folyamatosan próbára teszik a fogyasztók pénztárcájának kapacitását, egyre fontosabbá válik az, hogy minden lehetőséget megragadjunk az energiagazdálkodásra. Cégünk éppen ezért számba vesz minden lehetőséget és azok feltérképezése után részletes tervet készít. Nemcsak az adott társasház egész energia fogyasztását vesszük figyelembe, de igény szerint külön a lakásokra is teszünk javaslatot.

Parancsoljon megálljt a pazarló energiafogyasztásnak és spóroljon a mi segítségünkkel! Kérje szakmai segítségünket és fedezze fel az energiagazdálkodásban rejlő lehetőségeket!

 

 

 

 

 

Optimalizáljuk a társasház energiafogyasztását!

Társasházak működése során nem mindegy, hogyan gazdálkodunk a felhasználásra kerülő energiával, hiszen ha csak a lakók szemszögéből nézzük a dolgokat, nem szívesen fogadják a közös költség növelését. Egy jól működő lakóház feladatai közé tartozik, hogy energiafogyasztását a legokosabb módon ossza be.

Ebben nyújtunk segítséget társasház management szolgálatunkkal! Kiválasztjuk a társasház számára legkedvezőbb megoldásokat, és hozzáértő mérlegeléssel kialakítjuk az ideális energiaköltséget, minimalizálva a veszteségeket. Mindehhez persze alapos ismeretre van szükségünk a társasház működését illetően, melyek alapján tapasztalt munkatársaink a legoptimálisabb energiaköltségeket kalkulálják ki Önnek és lakóközösségének!

Társasház managementünk célja, hogy már meglévő energetikai rendszereket felmérjük, és átalakítsuk azt a legmegfelelőbb szempontok szerint, illetve újonnan épülő társasházak esetében minél nagyobb energia megtakarítással működő rendszereket hozzunk létre.

Keressen minket bátran, társasház managementünkkel az Ön lakóközössége számára is optimalizáljuk az energiafogyasztást!