Egyes exluzívabb megrendelőink számára fontos a jó megjelenés
és a nyelvtudás, mások inkább azért szeretnek velünk dolgozni, mert kemény és szakszerű
portaszolgálatunk biztonságot jelen számukra és értékeik számára is. Mások viszont a plusz
szolgáltatásainkra vevők
Minden emberünket kifejezetten az adott objektumban elvégzendő feladatokra oktatjuk, képezzük
ki. Csak akkor léphetnek szolgálatba, ha már előzőleg egy rutinnal rendelkező vezetővel eltöltöttek
portaszolgálat Cégünk nagy rutinnal végzi több társasház portaszolgálati feladatait. Szeretjük az ezzel kapcsolatos feladatokat, mert igen sokrétűek. Egyes exluzívabb megrendelőink számára fontos a jó megjelenés és a nyelvtudás, mások inkább azért szeretnek velünk dolgozni, mert kemény és szakszerű portaszolgálatunk biztonságot jelent számukra és értékeik számára is. Mások viszont a plusz szolgáltatásainkra vevők. Minden emberünket kifejezetten az adott objektumban elvégzendő feladatokra oktatjuk, képezzük ki.
Csak akkor léphetnek szolgálatba, ha már előzőleg egy rutinnal rendelkező vezetővel eltöltöttek néhány napot a területen. Minden emberünk tiszta és a feladat ellátására készült egyenruhában lép szolgálatba. Alkalmazottjaink az érvényes jogszabályoknak megfelelően bejelentéssel alkalmazzuk. Megkapják az előírt juttatásokat és oktatásokat (munka, baleset és tűzvédelem).
Embereink átesnek a megfelelő átvilágításokon, rendelkeznek erkölcsi bizonyítvánnyal, szolgálati helyükön nem fogyasztanak alkoholt és nem dohányoznak. Az évi két drogteszt (önkéntes), de alapfeltétele az alkalmazásnak.

Kérjenek ajánlatot és meglátják a minőség nem jelent magas vállalási árat!

Megbízható portaszolgálat társasházába, irodaházába

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a biztonságra, családunk és értékeink védelmére. Ma már számos lehetőségünk van, melyet alkalmazhatunk otthonunkban, legyen szó biztonsági kameráról, riasztóberendezésről, beléptető kapukról. A portaszolgálat mégis az egyik legnépszerűbb megoldást jelenti, hiszen itt nem csupán egy gép dolgozik, amely adott esetben meghibásodhat, hanem egy erre kiképzett portás, aki bármikor tud segítséget hívni szükség esetén.

A portaszolgálat nem csupán a beléptető rendszer és személyellenőrzés folyamatában nyújt segítséget, hanem az épület biztonságát is megfigyeli a videokamerák és monitorok segítségével. A portaszolgálat nagy népszerűségnek örvend az irodaházakban is, hiszen itt ők végzik a beléptetést, eligazítást, kiléptetést, ezzel biztosítva a dolgozók nyugalmát, kiszűrve a zavaró tényezőket.

Ha Önnek is fontos a biztonság, vegye igénybe megbízható és profi portaszolgálatunkat! Keressen fel minket kérdéseivel és elképzeléseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

 

 

 

 

 

Biztonság és éberség portaszolgálattal

A biztonság manapság azok közé az értékek közé tartozik, melyek kiveszőfélben vannak a világból. Sokan nem tisztelik a magántulajdon szentségét, de a privát szféra, és a nyugalom zavartalansága is veszélybe került napjainkban.

Ahhoz, hogy ezek ne szenvedjenek csorbát, szüksége van valakire, aki lelkiismeretesen betartja a szabályokat, és gondoskodik arról, hogy napról napra minden rendben menjen. A portaszolgálat pontosan ezeket a követelményeket hivatott megvalósítani. Nem talál megfelelő embert a feladat elvégzésére? Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe magas színvonalú szolgáltatásainkat.

Szállodák, közintézmények, hostelek, társasházak számára biztosítunk 24 órás, megbízható felügyeletet. Az általunk szerződtetett alkalmazottak tudják mi a dolguk, és ahhoz minden körülmények között tartják is magukat. Ha velünk dolgozik, garantáljuk, hogy a nap 24 órájában biztonságban érezheti magát, és értékeit, ugyanakkor egy kedves és udvarias portás fogadja minden alkalommal, mikor hazatér. Társasház üzemeltetéssel és portaszolgálattal kapcsolatos kérdéseivel keressen minket telefonon, vagy e-mailben!