Társasház management felsőfokon

Szeretne végre egy olyan társasházban lakni, melynek ügyei gördülékenyen folynak, és nem kell állandóan az elmaradások, a trehány ügyintézés vagy az elhanyagolt állapot miatt bosszankodnia? Ehhez egy összeszedett, átgondolt és lelkiismeretes managementre van szüksége!

Mi azt is tudjuk, hogy hol talál ilyet: vegye igénybe sokoldalú szolgáltatásunkat és bízza profikra a társasház üzemeltetését!

Vegye le a terhet a lakóközösség válláról és bízza gondnoki szolgálatunkra a társasház üzemeltetését. Szolgáltatási körünk több területre is kiterjed, így gondoskodunk állandó portaszolgálatról, a felmerülő kisebb-nagyobb karbantartási feladatok intézéséről, de a pályázatokról és az energia managementről sem feledkezünk meg.

Mi tudjuk, hogyan kell egy társasház napi ügyeit úgy összefogni, hogy azzal a lakók érdekeit szolgáljuk és megkönnyítsük mindennapjaikat. Számos kiváló referenciánk bizonyítja, hogy értünk, ahhoz, amit csinálunk és irányításunk alatt a társasház élete és folyó ügyei biztos kezekbe kerülnek.

Keressen fel minket és vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Redőnyjavítás!                                          Gurtni csere!                                   Szalagparketta lerakás!

 

Energia management

A társasházak költségvetésének jelentős részét az energia költségek jelentik. Cégünk nagy tapasztalattal bír az energia megtakarítások terén.

« előző 1 2